Jak to funguje? Můj účet

...dnešní akce......předchozí akce...

ok


Napsali o nás

ČT1 - Den D

betynka

OnaDnes

LIDOVÉ NOVINY

Marketing & Media

TREND MARKETING

MAGIN

LUPAcz

Poslechněte si naši reklamuRadio KISS 98

Slevy ODMAMINKYVyhrávejte

Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana informací, osobní údaje

Zprostředkovatel a Prodávající prohlašují, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží nebo služeb. Osobní údaje, které jsou poskytnuty kupujícím prodávajícímu a zprostředkovateli za účelem splnění objednávky, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Kupující dává prodávajícímu a zprostředkovateli svůj souhlas ke shromažďování a zpracování těchto osobních údajů pro účely splnění předmětu uzavírané Kupní smlouvy a dále pro marketingové účely, zasílání informačních emailů, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Zpracováním výše uvedených osobních údajů může zprostředkovatel a prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.

  • Předchozí akce
  • Kontakt
  • Vaše fotky
  • Spolupracujeme
  • Doporučit web
  • Diskuze
  • Kdo jsme
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Ochrana osobních údajů
  • Pro firmy - chcete s námi spolupracovat?
  • Kariéra
  • Vyrobil HBdesign 2011

    Doporučit web
    Facebook   E-mail E-mail   
    Odkaz Odkaz: http://www.odmaminky.cz/

    Doporučte svůj web a získejte slevu pro další nákup!
    Vaši známí ocení naše nabídky a Vy dostanete bonus!
    Za každého nového zákazníka, který u na základě Vašeho doporučení nakoupí,
    Vám připíšeme na účet 50 bodů.
    Pro doporučení musíte být přihlášeni na Vašem účtu.